sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tuoksuttelua

Viimeisen parin kuukauden aikana tuoksuvarastoni on uusiutunut täysin. Minulla on ollut yksi tai kaksi suosikkituoksua, joita silloin tällöin olen laittanut. En läheskään joka päivä käytä tuoksuja, välillä voi mennä viikkokin, etten koske hajuvesiini! Nyt kuitenkin olen löytänyt sellaisia tuoksuja, joita voi käyttää päivittäinkin.
Clean-sarja on varmaan aika monelle muullekin tuttu sarja, ja moni niistä tykkääkin :). Ensin ostin tuon Loundry Freshin, se tuoksuu juuri siltä mikä nimikin on. Joulun jälkeen sattumalta löysin Sokokselta kolmen pikkupullon (15 ml) pakkauksen lisää Cleania. Pakkauksen tuoksut ovat Summer Escape, First Blush ja Summer Linen. Jokainen tuoksu on mielestäni hyvä ja kevyt, juuri sellainen jota voi päivittäin käyttää. Ja mikä parasta, tuoksut vievät kohti kevättä ja kesää, ihanaa!!! Tykkään näistä pikkupulloista koska omassa käytössäni ne ketävät silti ikuisuuden, en ymmärrä, miten jotkut saavat käytettyä 50 ml pullot?


Gapin tuoksut ovat uusia Suomessa, Sokoksen valikoimasta löytyy tällä hetkellä ainakin! Tämä Gap muistuttaa vähän Cleania, nimensä mukaisesti tuoksu on 'Bright'.

Cleanimaisuudesta poiketen tykkään myös kookoksen tuoksusta, tämä Panos Emporion Coco Sun löytyi -50% pöydästä (sekin Sokokselta)

Tämä Love & Toastin tuoksu on minulla ollut jo vuoden päivät ja on edelleen lempparini, Honey Coconut <3

Kivaa pakkaspäivää kaikille :)


2 kommenttia:

  1. Ihania tuoksuja! Mä löysin sen bodyshopin vartalotuoksun jostain kaapista ja nuuhkaisin, ihan tuli viime kesä mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää kaikki on kans niin kevät/kesätuoksuja että.... ;)

      Poista