maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kaaosta ilmassa!

Viime viikkoina meillä on lähes jokapäivä ollut kaaos kotona kun tulen töistä, en edes enää ole jaksanut puuttua asiaan kun vasta loppuviikosta! Vilillä oli pari viikkoa vapaata hoidosta ja hänellä on jokin vaihe kun pitää kaikesta mahdollisesta rakentaa torneja tms. Paras esimerkki ehkä nuo tyynyt eli hän kerää koko talon tyynyt ja torkkupeitot johonkin huoneeseen yhteen kasaan ja se on niin hienoa hänestä kun saa aikaan korkean 'toonin', juu....äidistäkin on kivaa sitten roudailla tyynyt takaisin paikoilleen, eihän meillä juuri paljon noita tyynyjä nimittäin olekaan ;)!! Toisaalta Vili on nyt myös kiitettävästi alkanut itse siivota jälkiään, joka ilta on aina ohjelmanumero kun kaikki lelut viedään omaan huoneeseen omille paikoilleen, ja tämähän tapahtuu silloin kun äiti alkaa puhumaan että nyt pitäisi lähteä nukkumaan, kyllä nimittäin sitten alkaa Vilillä siivoamista löytymään!!

Tämä autojono oli muuten sen verran tärkeä että auta armias jos vahingossa satuit potkaisemaan yhteenkin autoon...ja tietysti tämä oli sijoittunut keskelle olohuoneen lattiaa :)!

Mutta pääasia että lapsi leikkii, vai mitä!!

Mukavaa viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. No joo,nää "maisemat" on niin kotoisat ja tutut :) Joskus ois toki kiva jos koti ois sellainen kuin olen itse sisustanut mutta on nuo niin hellyyttäviä rakennelmia <3 Meillä muutes nukkumaan meno lause aiheuttaa "MÄÄHALUUNLEIKKIII 5 MINUUTTIA" -huudon ....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tällä meidän kohta kolme vuotiaalla on vaihe 'nukkumaan käyminen ei vois vähempää kiinnostaa'

      Poista