perjantai 21. joulukuuta 2012

Kahdeksan faktan haaste!
                                                               Kiitos Essielle haasteesta!!


                                        Haastan Ansukka, -A-, Nina, Malla (haastan vain neljä)
 
                                                               1. Kiitä haasteen antajaa.
                                                           2. Jaa haaste 8:lle bloggaajalle.
                                                         3. Ilmoita näille 8:lle haasteesta.
                                                       4. Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi.1. Lempivärejäni ovat pinkki, musta ja valkoinen! Yleensä kaikessa mahdollisessa tuijotan vain noita värejä jostain kumman syystä ;), milloinkohan kyllästyn?2. Olen ikuinen sisustaja! Tavarat vaihtelevat meillä paikkaa tiuhaa tahtia ja koko ajan oikestaan pyörittelen mielessä pieniä muutoksia ja tuunailuja. Piristää muuten kummasti mieltä vaihtaa järjestystä huoneessa aina silloin tällöin, kokeilkaapa, samalla tulee siivottua kunolla!

3. Tykkään siivota, tai no...siivoan kunnolla ehkä kerran 2 viikossa, tarkoittaa siis imurointia, lattianpesua ja pölyjen pyyhkimistä....mutta raivailen ja pidän yllä siisteyttä päivittäin, sillä keinolla olen huomannut, ettei tartte tehdä kunnon siivousta niin usein ja paikat ovat aina suht ojennuksessa. En voi sietää yhtään että esim. vaatteita pyörii siellä täällä (terkut miehelleni)! Näin joulun alla sainkin mieheltäni palautetta: mahtavaa ettei meidän tartte tehdä joulusiivousta kun meillä on aina niin siistiä <3!

4. Liityin Fitfarmin 6 viikon superdietille! Jep, ystäväni siitä minulle kertoi ja innostuin tietenkin, samalla tuli nyt sitten hankittua puolen vuoden salikorttikin! Superdietti alkaa 7.1, eniten minua kiinnostaa siinä saliohjelma ja ruokavalio, tietenkin motivaatiota vielä jos sieltä sais niin se olis enemmän kun KIVA! http://www.fitfarm.fi/superdieettivalmennus

5. Haluaisin matkustella enemmän mitä nyt on mahdollista :(! Olen ollut aika innokas matkustelija ja 'syrjäisin' paikka jossa olen käynyt on Uusi-Seelanti. Olen asunut myös USA:ssa, Kaliforniassa pari vuotta. Olin nuorena tyttönä siellä Au-pairina...mahtavaa aikaa, suosittelen kyllä kaikille kenellä vaan mahdollisuus lähteä katselemaan maailmaa!!

                           
 
                            las vegas boulevard You Must Know That Before Las Vegas Travel

                                

                              Tulipa ikävä maailmalle kun selailin kuvia, no ehkä sitten joskus :)!


 6. Minulla on ollut rakennekynnet ainakin 3 vuotta putkeen, kiitos Vipe!

                                           

7. Olen ponnari-ihminen! Minulla on oikeastaan aina ollut pitkät hiukset ja paksut sellaiset! Leikkuutan useinkin itselleni etutukan mutta max. kuukauden päästä olen vetänyt kaikki hiukset taakse ponnarille, en voi yhtään olla hiukset auki, mikä siinä ahdistaakin??


                  
                       

8. Päivän pitää alkaa kiireettömällä aamulla kiitos, tai sanotaanko rauhallisella, eli saan herätä rauhassa ja laittautua töihin, juoda aamukahvin ja lukea lehden!! Tähän kaikkeen minulle riittää puolituntia aikaa. Valitettavasti tästä on jouduttu lipsumaan kun Vili on alkanut heräämään klo 7! Noh, se tarkottaa jatkossa sitä että kello laitettava aikaisemmin soimaan...

2 kommenttia:

  1. Kiitos <3 Jospa ehtoolla vastaisin.Mukavia asioita kerrot itsestäsi!

    VastaaPoista
  2. Kiitti haasteesta ja ihkua joulundaalia ♥

    VastaaPoista